Sponsors

We gaan weer (bijna) beginnen..!

31 juli 2020 12:15


Na maanden waarin het 'corona voor en na' was, lijkt het erop dat we vanaf 11 augustus weer kunnen beginnen met trainen, er vanaf eind augustus oefen- en bekerwedstrijden gaan plaatsvinden én we met een beetje geluk in september weer aan de competities kunnen beginnen. Hoe gaan we, maar vooral jullie, dat organiseren op De Meer? Lees hieronder!

Onderstaand bericht geldt voor 'nu', maar kan dagelijks aangepast worden i.v.m. regelgeving vanuit veiligheidsregio of overheid.

Voor kinderen tot 18 jaar gelden andere regels. Die zijn voor wat betreft afstand houden, omkleden, douchen en kantinegebruik zoals bekend een stuk soepeler. Onderstaande punten gelden voor 18 jaar en ouder:

 

Algemeen:

    Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht. Die kunnen we inmiddels dromen... blijf vooral zoveel mogelijk op die welbekende 1,5 meter op het hele sportpark!

Spelers:

Omkleden voorafgaand aan de training of wedstrijd mag in onze kleedlokalen; daar kunnen echter steeds maar vier personen tegelijk (op 1,5 meter, aangegeven door stippen op de banken) in. Beter dus thuis vast omkleden of spreek ruim vantevoren met je leider en team af hoe jij dit praktisch regelt.

Hetzelfde geldt voor omkleden en douchen na de training of wedstrijd. Mag beide, maar weer met maximaal vieren tegelijk om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Liever thuis douchen en/of omkleden? Regel het met jouw leider.

Rustmomenten doen we zo veel als mogelijk buiten op het veld.

 

Supporters:

Supporteren is te allen tijde toegestaan, met maximaal 250 tegelijk. Het aantal toeschouwers is exclusief officials, vrijwilligers, medewerkers en sporters.

    Voor de omheining rond het hoofdveld geldt, één persoon per stuk railing tussen twee palen.

Voor de tribune geldt: enkel op de eerste, derde en vijfde bank en op de gemarkeerde plekken.

Voor trainingsveld en veld 2 geldt; zelf afstand houden.

 

Kantine:

Binnen in de kantine heeft iedereen een vaste zitplaats. Zonder gezondheidscheck en reservering zijn normaliter maximaal 100 personen toegestaan, maar dat gaan wij op De Meer bij lange na niet redden. We zetten in op circa 50 zitplekken binnen. Looprichtingen richting zitplekken, toiletten en uitgang zijn aangegeven d.m.v. routing op de vloer. 

    Op het terras buiten heeft ook iedereen een vaste zitplaats. Hier geldt een maximum van 250 personen; dit geldt voor onze twee terrassen samen.

 

Tot zover voor nu... het wordt een lastige puzzel! Wij proberen het zo goed mogelijk te faciliteren, aan ons en onze gasten om het zo goed mogelijk te gebruiken! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!