Sponsors

Jaarvergadering d.d. 16 oktober uitgesteld

29 september 2020 8:45


Zoals iedereen inmiddels weet zijn er aanvullende maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

We waren in verband met de 1,5 meter regels al uitgeweken naar De Smis, maar ook daar mogen we voorlopig slechts 30 mensen ontvangen. Los van het bestuur en de jubilarissen betekende dit dat er slechts plek was voor 19 leden. Dit is te weinig om iedereen bij te kunnen praten, besluiten te kunnen nemen en de tendens van de vereniging te peilen. We hebben daarom besloten de Algemene Ledenvergadering uit te stellen tot nader bericht; hopelijk nog wel dit kalenderjaar.

Mochten er leden zijn die wel prangende vragen hebben of op de hoogte willen worden gebracht van bepaalde zaken; schroom niet om aan te kloppen bij één van de bestuursleden.

De jubilarissen, die deze week een persoonlijke uitnodiging via de post zouden ontvangen, hopen wij ook op deze manier te bereiken. Voor de nieuwe datum ontvangen zij t.z.t. alsnog een uitnodiging.

Namens het bestuur,

 

Bart Verberne

Voorzitter DOSKO '32 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!