Sponsors

Contributie en corona

28 oktober 2020 10:45


Oktober is normaliter de maand waarin wij als DOSKO ‘32 de contributie-inning in gang zetten. De huidige ‘corona-stand-van-zaken’ in het amateurvoetbal voor senioren en junioren, de onzekere komende maanden én de periode (en contributie-inning) van de ‘eerste golf’ afgelopen seizoen hebben ons het volgende doen besluiten m.b.t. de contributie voor seizoen 2020/2021.

We waren sowieso van plan de contributie op te splitsen in twee termijnen, om zo de onzekerheden gedurende het seizoen beter te kunnen toepassen. Voor het eerste halfjaar geldt:

  • Actieve seniorenleden worden t/m december vrijgesteld van contributie, daar zij slechts een aantal trainingen/wedstrijden hebben gespeeld en deze leden vorig seizoen het volledige bedrag hebben betaald.
  • Actieve jeugdleden betalen 50% van de contributie; bedragen per leeftijdscategorie vind je onder het kopje ‘OVER DOSKO ‘32'.
  • Wasgeld wordt voor zowel senioren als jeugd op dit moment niet berekend.
  • Bondsleden (niet voetballende leden die wel een 'veld-gerelateerde taak' vervullen. Denk hierbij aan trainers, leiders, grensrechters, scheidsrechters, etc.) worden voor dit moment ook nog vrijgesteld van contributie.
  • Verenigingsleden betaalden al geen contributie bij DOSKO ‘32.

In het voorjaar, als er hopelijk weer gespeeld wordt, maken we de balans op en zullen we als bestuur opnieuw met de in onze ogen meest logische, eerlijke en financieel haalbare oplossing komen. Vragen? Vragen!

Let goed op elkaar en blijf veilig,

Namens het bestuur,

Bart Verberne

Voorzitter DOSKO '32

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!