Sponsors

Even pas op de plaats voor de oudste jeugdteams...

11 december 2020 18:00


Helaas gaat het niet goed met coronabesmettingen op het voortgezet onderwijs rondom Duizel (Pius X en Rythovius) en ook basisschool St. Jan heeft vandaag moeten besluiten om vanaf a.s. maandag de groepen 6, 7 en 8 niet meer vanuit school te laten werken. Reden voor ons als vereniging om de koppen bij elkaar te steken.

Het piepte en kraakte ook bij de jeugd van DOSKO '32 al een paar weken en de laatste traingen beslisten de ouders en trainers mee of er getraind kon worden. Het Bestuur heeft in overleg met de Jeugdcommissie en een aantal leiders vanmiddag besloten dat de vier oudste jeugdteams:

  • - JO17-1
  • - JO15-1G
  • - JO12-1G
  • - JO10-1G

vanaf heden t/m zondag 3 januari niet voetballen. Dit om het beleid op onze scholen en ons 'gezondboerenverstand' te volgen. Tenzij er de komende drie weken andere zaken (door scholen) besloten worden, mag er vanaf 4 januari getraind worden.

De vier jongste jeugdteams, JO9-1G en Mini's 1, 2 en 3, mogen wel doortrainen, zowel buiten als in de zaal. Mocht de basisschool in deze leeftijdscategorie anders beslissen de komende week, zullen wij ook dit volgen.

Vragen? Vragen! Namens de Jeugdcommissie is Pim v/d Heijden bereikbaar, namens het Bestuur ondergetekende.

Het is vervelend... maar even niet anders!

Bart Verberne

  •   
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!