Indeling jeugdteams DOSKO'32 seizoen 2021-2022 - Dosko '32

Sponsors

Indeling jeugdteams DOSKO'32 seizoen 2021-2022

18 juni 2021 8:45


In samenspraak met de betrokken trainers/coaches van alle teams zijn we tot onderstaande teamindeling gekomen. De meeste teams zijn voor een groot deel bij elkaar gebleven, echter, vooral om de overgang van klein veld (6 of 8-tallen) naar groot veld (11-tal) op te kunnen vangen, zijn enkele teams opgesplitst. Hier ontkomen we niet aan... maar betekent óók: nieuwe kansen en mogelijkheden voor diverse spelers.

Klik hier voor de indeling

* Spelers van JO7-1 zullen op tourbeurt meedoen met JO8-1JM.

* JO13-1JM zal worden aangevuld door één/meerdere speler(s), op tourbeurt, uit JO15-1JM. Op zijn beurt zal de keeper en indien nodig een speler van JO13-1JM, de JO15-1JM aanvullen. Welke spelers hiervoor in aanmerking komen, zal door trainers/coaches in overleg worden bepaald.

* Voor JO15 en JO19 teams is het niet mogelijk om in te schrijven voor een bepaalde klasse. Deze teams worden ingedeeld dmv 'team index'. Meer info hierover, zie: https://www.knvb.nl/assist/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/aanbod-competities/gelijkwaardige-competities/teamindex

* Gemengde teams, teams met jongens en meiden, werden tot nu toe aangeduid met een G achter de teamnaam (voorbeeld JO15-1G). Vanaf volgend seizoen 2021/’22 zal de letter G (Gemengd) wordt vervangen door JM (Jongens en Meiden).

* Bekercompetities worden alleen aangeboden voor juniorenteams. Alle teams vanaf JO13 zijn hiervoor ingeschreven.

* De eerste beker/competitie wedstrijden staan gepland voor 11 september (dit geldt mogelijk niet voor miniteams). Over aanvang van de 1e trainingen en eventuele oefenwedstrijden zal worden gecommuniceerd door de trainer/coach van het team.

Veel succes en plezier bij de laatste wedstrijden van dit seizoen, alvast een fijne vakantie, en voor daarna hopen we weer op een 'normaal' seizoen, want uiteindelijk is zaterdag toch gewoon de mooiste dag van de week...

Jeugdcommissie DOSKO’32
Emile, Bas, Aryen, Job en Pim

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!