Sponsors

Coronamaatregelen op De Meer

18 november 2021 20:15


Zoals op 12 november 2021 is aangekondigd tijdens de persconferentie moeten we helaas een stapje terug zetten om het snel stijgend aantal corona besmettingen af te remmen. Als vereniging betreuren wij het enorm, maar zijn we genoodzaakt om de volgende regelgeving te respecteren:

- Alle amateurs, senioren en jeugdspelers kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk, want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

- Publiek is momenteel helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

- In de kleedkamers is een Corona Toegangsbewijs (CTB) voor personen van 18 jaar en ouder verplicht.

- Heb je geen CTB? Doe wel lekker mee! Wij regelen graag een 'eigen' tenue voor jou zodat je (helaas) thuis omkleedt en doucht maar wél lekker meedoet met jouw team. Bel/app
iemand van het bestuur en we regelen dat graag.

- In de kantine is een CTB voor personen van 18 jaar en ouder verplicht en zijn vaste zitplaatsen verplicht.

- Voor toegang tot de kleedruimtes en/of kantine werkt onze vereniging met een polsbandjessysteem. Bij de ingang van onze sportkantine kan na het scannen van een CTB een polsbandje worden verkregen. Vergeet dit dus niet te doen voordat je gebruik gaat maken van de kleedruimtes.

- Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje!

- De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

- Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Wij kunnen als vereniging tot dusver alleen maar dankbaar zijn voor de begripvolle reacties die we krijgen van spelers, trainers, ouders en de vele vrijwilligers die deze regelgevingen moeten handhaven.

Nogmaals bedankt voor jullie begrijp & blijf gezond!

Bestuur Dosko ‘32                  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!