UPDATE - Coronamaatregelen op De Meer - Dosko '32

Sponsors

UPDATE - Coronamaatregelen op De Meer

18 november 2021 20:15


Zoals op 12 en 26 november 2021 is aangekondigd tijdens de persconferentie moeten we helaas een stapje terug zetten om het snel stijgend aantal corona besmettingen af te remmen. Als vereniging betreuren wij het enorm, maar zijn we genoodzaakt om de volgende regelgeving te respecteren:

- Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet toegestaan; dit betekent dat voorlopig 's avonds trainen dus niet mogelijk is.

- Publiek is momenteel helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

- In de kleedkamers is een Corona Toegangsbewijs (CTB) voor personen van 18 jaar en ouder verplicht.

- Heb je geen CTB? Doe wel lekker mee! Wij regelen graag een 'eigen' tenue voor jou zodat je (helaas) thuis omkleedt en doucht maar wél lekker meedoet met jouw team. Bel/app iemand van het bestuur en we regelen dat graag.

- De kantine is voorlopig gesloten ;-(

- Deze regels blijven voorlopig tot 19 december 2021 van kracht.

Wij kunnen als vereniging tot dusver alleen maar dankbaar zijn voor de begripvolle reacties die we krijgen van spelers, trainers, ouders en de vele vrijwilligers die deze regelgevingen moeten handhaven.

Nogmaals bedankt voor jullie begrijp & blijf gezond!

Bestuur Dosko ‘32                  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!