Op naar... het jubileumjaar! - Dosko '32

Sponsors

Op naar... het jubileumjaar!

14 december 2021 9:00


Het is vandaag 14 december. Precies 89 jaar geleden werd onze mooie vereniging opgericht. Iedereen die vroeger een heel klein beetje heeft opgelet bij rekenen, kan uittellen wat ons volgend jaar te wachten staat... En dat jubileumjaar begint al over exact achttien dagen!

90 jaar DOSKO '32; dat is een jubileumlogo waard ;-) Tadaa!! Wat vinden jullie ervan? Uiteraard houden we het niet bij een logo alleen... Wat dan wel? Dat ligt (mede) aan jullie!

Als bestuur zijn we voornemens ons 90-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. We zijn op zoek naar een club van kartrekkers die samen met ons gaat nadenken over festiviteiten. Idealiter in het voorjaar; mits corona het toelaat...

Op zaterdag 11 juni hopen we het Moaten Toernooi weer te kunnen organiseren. De tent staat er toch... Vrijdags een feestje voor de grote mensen en op zondag voor de jeugd? Of iets heel anders op een andere datum? Een reünie? Een wedstrijd tegen de DOSKO All Stars, PSV of misschien een keertje Paris Saint-Germain?

Denk en doe jij mee? Stuur een mail naar b.verberne@dosko32.nl en laten we snel (als het weer mag...) met een afvaardiging van senioren, ouders én ouders jeugd bij elkaar gaan zitten.

We hebben allemaal een beetje positiviteit nodig in deze corona-voetbal-droogte... dus laten we zelf maar vast starten met het ophangen van de slingers! ;-)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!