Feestweekend 90 jaar DOSKO? Kom meedenken! - Dosko '32

Sponsors

Feestweekend 90 jaar DOSKO? Kom meedenken!

9 februari 2022 12:00


Jongstleden 14 december bestonden we op de dag af 89 jaar. Op die dag onthulden we het jubileumlogo en riepen we onze leden op om mee te denken over het vieren van deze bijzondere mijlpaal. Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder, lijkt corona een beetje op zijn retour... en willen we dus doorpakken!

Naast dat (een afvaardiging van) het bestuur een rol zal spelen in de organisatie, hebben zich na Barts oproep drie leden concreet gemeld om de organisatie mee op te pakken. Op maandag 7 maart tussen 20:00 en 21:00 uur trappen we het 90-jarig jubileum met bovenstaande groep officieel af. En dan met name de organisatie van een feestweekend, beoogd op 10-11-12 juni 2022.

We roepen hierbij jou als speler, vader, moeder, vrijwilliger, supporter of Duizelnaar op om ook een uurtje aan te haken op 7 maart. Om mee te denken, mee te luisteren en zo de trein richting een knalfeest op de rails te zetten. Hopelijk ontstaat er die avond een groep/commissie die samen met ons als bestuur en de commissie van het Moaten Toernooi toe gaat werken naar een knallend jubileum!

Tot dan? Mooi!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!