Sponsors

Berichtgeving overlijden Jac Sol

14 juni 2022 11:45


Wij schrijven dit omdat we jullie, helaas, moeten mededelen dat ons oud-lid en oud-vrijwilliger Jac Sol in de ochtend van maandag 13 juni is overleden in het verzorgingstehuis in Eindhoven waar hij inmiddels al meer dan 8 jaar verbleef.

Nadat hij 2 weken geleden een val had gemaakt is zijn gezondheid snel achteruit gegaan. De familie heeft zich mede daardoor goed kunnen voorbereiden op zijn overlijden en berust in het feit dat hij nu eindelijk zijn rust heeft gevonden. Na zijn plotselinge hartstilstand in 2013 is Jac helaas nooit meer de man, vader en opa geworden die we allemaal kenden. A.s. maandag 20 juni zal Jac in besloten kring worden gecremeerd en gaat de familie hem nog een waardig afscheid geven. 

In 2013 werd Jac ineens weggerukt uit zijn omgeving om daarin helaas nooit meer terug te keren. Om de mensen nu wel de gelegenheid te geven om 'afscheid' te nemen van Jac is er besloten om een online condoleanceregister te openen voor diegene die daar behoefte aan hebben. Het online condoleanceregister is te bezoeken via onderstaande link: https://www.uitvaartbuitelaar.nl/register.php?uc=333433

De familie hoopt dat jullie Jac deze eer nog willen bewijzen en vooral dat jullie hem herinneren van zijn goede jaren voor 2013: de fanatieke biljarter, het familiemens, de voetballiefhebber, de prins carnaval en de kastelein van het dorpscafé en op alle andere mogelijke manieren.
 
Namens het bestuur,

Bart Verberne
Voorzitter DOSKO '32


Op de foto hieronder, helemaal links, Jac als grensrechter bij ons kampioensteam van 2004


dosko_jac.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!