Doe mee met de DOSKO’32 WK-poule - Dosko '32

Sponsors

Doe mee met de DOSKO’32 WK-poule

2 november 2022 20:45


Op zondag 20 november begint het WK in Qatar. Voor het eerst is een WK voetbal niet in de zomer, maar in de winter. Van voor het sinterklaasfeest tot vlak voor kerst strijden 32 landen, waaronder het Nederland elftal, om de felbegeerde beker. En jij kunt tot en met de finale op zondag 18 december meestrijden om de titel “DOSKO’32 Voetbalkenner seiz. ‘22/23”

Via onderstaande link kun je meespelen. Het spel bestaat uit vijf fases (groepsfase & vier knock-outfases, waarin je jouw voorspellingen op gaat geven. Per fase voorspel je uitslagen, standen (in de groepsfase) & de 4 topscorers voor die fase. De deadline voor het invullen van je voorspellingen voor de groepsfase is 20 nov om 17:00uur, de deadline in de knock-outfases zijn gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in die ronde. De exacte puntenverdeling en spelregels zijn in detail terug te vinden in de SCORITO-app.

 

Deelnemen aan de WK-poule kan tot 20 november 17:00 … geen seconde later! Betaal daarnaast uiterlijk 21 november het inschrijfgeld bij Sandra om mee te strijden om de prijzen. (let op: niet betaald, is geen prijs. Prijs schuift door naar eerstvolgende in de rangschikking)

 

Link naar WK-poule: https://www.dosko32.nl/SCORITO

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!