Laatste kans: 11-feb inhaalmoment voetbalplaatjes! - Dosko '32

Sponsors

Laatste kans: 11-feb inhaalmoment voetbalplaatjes!

6 februari 2023 20:30


Heb je afgelopen weekend helaas niet bij het fotomoment kunnen zijn en wil je toch graag een voetbalplaatje? Kom dan zaterdag 11-feb tussen 11:00 en 12:00 naar het sportpark. Zo doe je alsnog mee aan de nieuwe actie en krijg je over enkele weken je eigen voetbalplaatje bij de Plus in Eersel!

Zaterdag is tussen 11:00 en 12:00 een fotograaf op het sportpark aanwezig voor het maken van zowel groeps- als portretfoto's.

In samenwerking met PLUS van de Huijgevoort starten we in het voorjaar van 2023 met een nieuwe voetbalplaatjes actie. Voor deze editie wordt weer een speciaal DOSKO'32 voetbalplaatjesboek gelanceerd dat aan alle spelers en begeleiders beschikbaar wordt gesteld. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang, maar om van deze actie een succes te maken hebben we uiteraard jou nodig. 

Alle DOSKO'32 teams; spelers, speelsters, begeleiders zowel jong als oud, en commissies binnen onze vereniging gaan we weer op de foto zetten. Op zaterdag 4 & zondag 5 februari is tussen 10:00 & 14:00 een fotograaf op ons sportpark aanwezig om iedereen op de foto te zetten. Noteer deze datum dus in je agenda. We willen graag iedereen op de foto zetten zodat het fotoboek zo volledig mogelijk is! 

Het idee is dat we iedereen voor de wedstrijd groepsgewijs op de foto zetten; zowel een protret- als een teamfoto gaan we maken. Voor spelers zonder wedstrijd dat weekend en de commissies spreken we afzonderlijke momenten af. Dit tijdschema volgt nog op een later moment. 

Let op: om de foto's te mogen gebruiken voor deze actie hebben we van alle spelers, en bij jeugd (<18) van de ouder of voogd, toestemming nodig. De toestemming wordt gegeven door op 4 of 5-feb een handtekening te plaatsen op één van de beschikbare formulieren, of middels een online tool die de komende weken beschikbaar wordt gesteld.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!