Het DOSKO '32 voetbalplaatjesalbum komt eraan! - Dosko '32

Sponsors

Het DOSKO '32 voetbalplaatjesalbum komt eraan!

30 augustus 2017 9:00


PLUS van de Huijgevoort uit Eersel heeft in verband met haar 50-jarig jubileum samen met DOSKO '32 een voetbalplaatjesactie opgezet... de voorbereidingen zijn in volle gang en om het te doen slagen hebben we uiteraard JOU nodig!

Alle DOSKO-teams, jeugd en senioren, zullen in dat album verschijnen. Het idee is simpel: als je boodschappen doet bij PLUS ontvang je één of meerdere setjes voetbalplaatjes. Die kun je dan bij het betreffende team of commissie in het album plakken. Daarvoor is natuurlijk wel de medewerking nodig van alle spelers, speelsters, trainers, leiders en commissieleden. Het zou jammer zijn als het boek niet volledig is.

Op zaterdagochtend 7 en zondagochtend 8 oktober gaan we allemaal keurig, professioneel en op dezelfde manier op de foto. Dat geldt dus ook voor de trainers, leiders en commissieleden. Daar gaan we een schema voor opzetten dat we op tijd bij jullie bekend zullen maken. Onze fotograaf zal naast actieve spelers ook alle andere actieve leden (commissies, scheidsrechters, kantinepersoneel, bestuur, moatentoernooi commissie, etc) groepsgewijs op de foto zetten.

Wij denken dat het een mooi project is en dat het geweldig leuk is om aan mee te doen. De hele organisatie vraagt nogal wat inzet van enkele mensen, maar die doen dat graag. Zij rekenen op jullie medewerking om e.e.a. tot een groot succes te maken.

Om jullie een beeld te geven van hoe zo’n album eruit kan komen te zien verwijzen we graag naar www.issuu.com/goodfield

Namens het bestuur,

Bart Verberne

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!