Sponsors

Home

Brandweer Eersel zoekt vrijwilligers!

20 januari 11:00  Helpende handen zijn er niet snel teveel en daarom wordt actief ingezet op werving. Brandweerpost Eersel staat altijd open om vrijblijvend een oriënterend gesprek aan te gaan met geïnteresseerde mannen én vrouwen.meer »


Joris Tuns gaat door bij DOSKO '32

19 december 17:00  DOSKO ‘32 heeft de samenwerking met hoofdtrainer Joris Tuns met een jaar verlengd t/m seizoen ‘22-‘23. Momenteel is de Bladelnaar bezig aan zijn tweede seizoen bij de rood-gelen.meer »


Op naar... het jubileumjaar!

14 december 9:00  Het is vandaag 14 december. Precies 89 jaar geleden werd onze mooie vereniging opgericht. Iedereen die vroeger een heel klein beetje heeft opgelet bij rekenen, kan uittellen wat ons volgend jaar te wachten staat... En dat jubileumjaar begint al over exact achttien dagen!meer »


UPDATE - Coronamaatregelen op De Meer

18 november 20:15  Zoals op 12 en 26 november 2021 is aangekondigd tijdens de persconferentie moeten we helaas een stapje terug zetten om het snel stijgend aantal corona besmettingen af te remmen. Als vereniging betreuren wij het enorm, maar zijn we genoodzaakt om de volgende regelgeving te respecteren:meer »


DOSKO '32 in de PC55

21 september 12:00  Afgelopen week stond er een mooi stuk over onze club in de verenigingskrant van de PC55. Heb je 'm gemist? Geen nood, hieronder ook digitaal te lezen!meer »


Indeling jeugdteams DOSKO'32 seizoen 2021-2022

18 juni 8:45  In samenspraak met de betrokken trainers/coaches van alle teams zijn we tot onderstaande teamindeling gekomen. De meeste teams zijn voor een groot deel bij elkaar gebleven, echter, vooral om de overgang van klein veld (6 of 8-tallen) naar groot veld (11-tal) op te kunnen vangen, zijn enkele teams opgesplitst. Hier ontkomen we niet aan... maar betekent óók: nieuwe kansen en mogelijkheden voor diverse spelers.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!