Home - Dosko '32

Sponsors

Home

Senioren seizoen '23/'24

28 april 22:45  We zijn verheugd om te kunnen melden dat we na overleg met alle trainers en leiders, ook volgend jaar weer met 4 seniorenteams op zondag, en een 45+-team op vrijdag deel gaan nemen aan de competitie in seizoen '23/'24meer »


Donatie voor Sten

3 april 21:45  Mocht u onverhoopt bij het afscheid van Sten niet de mogelijkheid hebben gehad, treft u hierbij de QR-codes aan voor de collecte aan Jeugdbelangen en DOSKO'32meer »


Alle wedstrijden DOSKO'32 t/m komend weekend afgelast

23 maart 21:30  Met grote bedroefdheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van een van onze jeugdleden. Daarom hebben wij als vereniging besloten om alle wedstrijden en trainingen binnen onze vereniging af te gelasten tot ná komend weekendmeer »


Overlijden jeugdspeler DOSKO'32

22 maart 21:45  Vandaag, woensdag 22 maart 2023, ontvingen wij het verschrikkelijke bericht dat een van onze jeugdleden is overleden. De tijd staat stil bij zo'n bericht, woorden schieten te kort en je wilt er niet aan denken welk verdriet er dan op de familie en vrienden afkomtmeer »


Kick-off voetbalplaatjes actie op zaterdag 1 april!

9 maart 20:30  Om 12:00 vindt in de kantine op ons sportpark de kick-off plaats van de nieuwe voetbalplaatjes actie! Vanaf dit moment ligt je gepersonaliseerde verzamelalbum klaar en kun je deze op komen halen in de kantine op het sportpark. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvang je het album later alsnog van je trainer. meer »


DOSKO’32 zoekt train(st)er voor dameselftal!

1 maart 23:30  Sinds kort hebben we bij DOSKO’32 een dames elftal met tot op heden 15 dames welke graag een balletje trappen. Hiervoor zijn we als vereniging op zoek naar een enthousiaste train(st)er, die de dames graag training zou willen geven.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!