Sponsors

Home

Jubileumdag 10 september!

2 september 21:00  Bijna is het zo ver! Op zaterdag 10 september vieren we met groot en klein het 90-jarig bestaan van DOSKO'32. We gaan er een grandioze dag van te maken. De organisatie zet inmiddels de laatste puntjes op de i en kijkt er naar uit om jullie op het sportpark te ontvangen! meer »


Definitieve teamindeling jeugdteams seizoen '22/'23

5 juli 20:45  De definitieve team indeling voor de jeugdteams is bekend! Deze is gelijk aan de concept indeling van medio juni, echter is dit overzicht aangevuld met staf en overige info (trainingstijden etc.) meer »


Berichtgeving overlijden Jac Sol

14 juni 11:45  Wij schrijven dit omdat we jullie, helaas, moeten mededelen dat ons oud-lid en oud-vrijwilliger Jac Sol in de ochtend van maandag 13 juni is overleden in het verzorgingstehuis in Eindhoven waar hij inmiddels al meer dan 8 jaar verbleef.meer »


Zondag 12 juni: voetbal-promotiedag voor mensen met een beperking

30 mei 9:15  Van Reusel tot Valkenswaard en van Oirschot tot Luyksgestel: voetbal en het daarbij horende verenigingsleven is verankerd in de Kempische cultuur. Toch is deze populaire sport niet voor iedereen toegankelijk, omdat er sprake is van een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Voor deze groep voetballiefhebbers hebben RKVV Bergeijk, vv Bladella en DOSKO ’32 al geruime tijd een eigen team. De drie verenigingen bieden hun gehandicapten-teams aangepaste trainingsvormen. Daarnaast is het sociale aspect belangrijk!meer »


Kees Bierens nieuwe trainer van DOSKO '32 2

20 mei 8:45  Na goede gesprekken met onze Technische Commissie is overeenstemming bereikt met 'onze' Keesje om vanaf seizoen '22/'23 het tweede onder zijn hoede te nemen.meer »


Jubilarissen schitteren op 89e ledenvergadering DOSKO '32

18 mei 12:00  Na meerdere malen uitstel door corona, in zowel 2020 als 2021, kon het jongstleden maandag 16 mei dan eindelijk doorgaan! De Algemene Ledenvergadering van DOSKO '32, met als hoogtepunt het huldigen van maar liefst eenentwintig jubilarissen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!