Sponsors

Home

Indeling jeugdteams DOSKO'32 seizoen 2021-2022

18 juni 8:45  In samenspraak met de betrokken trainers/coaches van alle teams zijn we tot onderstaande teamindeling gekomen. De meeste teams zijn voor een groot deel bij elkaar gebleven, echter, vooral om de overgang van klein veld (6 of 8-tallen) naar groot veld (11-tal) op te kunnen vangen, zijn enkele teams opgesplitst. Hier ontkomen we niet aan... maar betekent óók: nieuwe kansen en mogelijkheden voor diverse spelers.meer »


De Nationale Voetbaldag was Een Mooi Kinderfeest!

13 juni 9:00  De vlaggen in top, zonnetje aan de hemel, terrasje bij Sandra op 1,5 meter én een hoofdveld vol met spellen en blije kids. DOSKO '32 organiseerde op initiatief van de KNVB gisteren met succes een fijne seizoenafsluiting voor onze jeugd!meer »


Streep door Moaten Toernooi 2021 ;-(

7 juni 10:30  Het zal geen verrassing zijn: ook Moaten Toernooi 2021 gaat tot onze grote spijt niet door.meer »


Opletten!

18 mei 12:00  We moeten weer extra alert zijn met z'n allen! Dus zorg dat alle deuren goed op slot zijn en alarmen worden ingeschakeld! De camera's draaien sowieso 24/7, dus hopelijk houden we deze trieste lui weg van De Meer!


Ledenvergadering 26 april UPDATE

20 april 19:30  Aangezien de coronamaatregelen twee dagen later worden versoepeld, vindt a.s. maandag de verplichte en uitgeklede Algemene Ledenvergadering voor de behandeling van de officiële stukken over seizoen ‘19/’20 op De Meer plaats. LET OP: BUITEN!meer »


Algemene Ledenvergadering | n.t.b. live of digitaal

6 april 15:15  Hieronder de agenda voor een verplichte en uitgeklede Algemene Ledenvergadering voor de behandeling van de officiële stukken over seizoen ‘19/’20. Deze zal plaatsvinden op 26 april aanstaande. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!