Home - Dosko '32

Sponsors

Home

Jos Beerens keert terug als hoofdtrainer bij DOSKO'32

14 januari 9:30  DOSKO’32 heeft de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023/2024 gevonden. Jos Beerens maakt de overstap van EFC2 (reserve-hoofdklasse) naar DOSKO’32meer »


Nieuwe voetbalplaatjes actie DOSKO'32

2 januari 20:30  In samenwerking met PLUS van de Huijgevoort starten we in het voorjaar van 2023 met een nieuwe voetbalplaatjes actie. Voor deze editie wordt weer een speciaal DOSKO'32 voetbalplaatjesboek gelanceerd dat aan alle spelers en begeleiders beschikbaar wordt gesteld. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang, maar om van deze actie een succes te maken hebben we uiteraard jou nodig. meer »


Foto's van het 90-jarig jubileum!

15 december 22:30  Hier kunt u de foto's bekijken die zijn gemaakt tijdens de jubileumdag.meer »


Seniorentraining donderdag 22/12

9 december 0:00  Voor alle seniorenelftallen, het JO19-elftal en supporters wordt op donderdag 22/12 een activiteit georganiseerd i.p.v. een voetbaltraining. We vragen jullie om uiterlijk half 8 in de kantine aanwezig te zijn. Onder het genot van kopje koffie of thee leggen we de activiteit dan verder aan je uit. meer »


Oliebollen met oudjaar!

8 december 0:00  Dit jaar gaat Sandra weer verse oliebollen bakken op sportpark De Meer! Steun onze vereniging en koop oliebollen in de kantine op ons sportpark. meer »


Kaartavond & nieuwjaarsborrel

5 december 22:15  De laatst maand van het jaar is weer aangebroken en dat is tevens de periode waarin we twee traditionele evenementen op de agenda hebben staan! Door corona hebben we ze een aantal jaren helaas niet kunnen organiseren maar we herstellen ze graag weer in ere! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!